Ochrana osobných údajov

Tento dokument popisuje pravidlá pre spracovanie osobných údajov a používanie cookies a iných technológií sledovania používané na portáli studiumveurope.eu a pripojených webov  ďalej len "portál".

Rešpektujeme súkromie používateľov portálu a chceme, aby každý návštevník našich stránok vedel, ako chrániť svoje súkromie. Preto vám odporúčame prečítať si tento dokument.

Používaním portálu akceptujete Pravidlá ochrany osobných údajov.

Správca osobných údajov

Správca osobných údajov spoločnosti Portali je:

Grupa StudentNews.pl Sp. z o.o.

ul. Ulubiona 34, 32-085 Modlnica, Polska

NIP 9512091677, REGON 015603965, KRS 0000171226

Viac informácií môžete získať prostredníctvom e-mailu: privacy@studentnews.pl alebo tradične na adrese sídla skupiny StudentNews.pl Sp. z o.o.

Bezpečnosť dát

Správca portálu zaručuje používateľovi dôvernosť všetkých osobných údajov, ktoré mu boli poskytnuté. Zabezpečuje prijímanie všetkých bezpečnostných opatrení a ochranu osobných údajov požadovaných ustanoveniami o ochrane osobných údajov. Osobné údaje sa zhromažďujú s náležitou starostlivosťou a sú chránené pred prístupom neoprávnených osôb.

Servery, na ktorých ukladáme osobné údaje, sa nachádzajú v Európskej únii.

Používame technické a kryptografické bezpečnostné opatrenia na ochranu spracovaných údajov pred neoprávneným prístupom, zmenou alebo vymazaním.

Aké informácie zhromažďujeme

Naším cieľom nie je zbierať informácie o používateľoch. Všetky anonymne zhromažďované údaje zaobchádzame a nevynakladáme žiadne úsilie na identifikáciu používateľa. Údaje, ktoré zhromažďujeme, pochádza od používateľa (napríklad z komentárov), tzv cookies a tzv IP čísla.

IP adresa

IP adresa je jedinečné číslo pre každý počítač (vrátane mobilných zariadení) pripojený k internetu. Na základe toho môžete napríklad identifikovať krajinu alebo región, z ktorého sa daný používateľ pripája k sieti. Nemáme prístup k dátam, ktoré spájajú IP adresu s inými identifikujúcimi osobami.

Súbory cookie, pamäť prehliadača a vyrovnávaciu pamäť zariadenia

Súbory cookie sú malé textové súbory zasielané webovými stránkami navštívenými používateľom na počítač / smartphone / atď. Užívateľ, do ktorého sú uložené.

Cookies používame na:

Okrem toho používame doplnky sociálnych médií, ktoré umožňujú jednoduché zdieľanie informácií s ostatnými. Keď navštívite našu lokalitu, prevádzkovateľ webovej stránky sociálnych sietí, ktorého plugin je na webe, môže tiež odosielať súbory cookie. V súčasnosti používame doplnky ako Facebook, Twitter, Google+, Linkedin a Wykop.

Na portáli používame aj multimediálne pluginy ako YouTube a Mapy Google, ktoré majú aj vlastné súbory cookie.

Prehliadače zvyčajne ukladajú súbory cookie predvolene, ale môžete povoliť, zablokovať alebo odstrániť súbory cookie nainštalované v počítači nastavením možností prehliadača. V prípade najobľúbenejších prehliadačov môžete použiť tipy dostupné na nasledujúcich odkazoch:

V prípade mobilných zariadení, vzhľadom k veľkej rozmanitosti a pružnosť implementáciou zo strany výrobcov, nastavenie pre súbory cookie, nájdete v príručkách vyhľadávača na zariadení.

Upozorňujeme, že zablokovanie súboru cookie môže sťažiť navigáciu na portáli.

Značky pixelov

Používame pixelové značky, tj prvky umiestnené v kóde webových stránok, ktoré vám umožňujú sledovať aktivitu, ako napríklad zobrazenie danej stránky alebo jej časti.

Komentáre

Pridaním komentára k článku dobrovoľne odošlete svoje údaje správcovi vo forme podpisu a komentára. Systém tiež ukladá číslo vášho IP čísla, ktoré váš prístroj používa.

Váš podpis a obsah komentára budú viditeľné pre verejnosť, ak ju správca neodstráni. Vaša adresa IP sa nezobrazuje.

Protokoly

Protokoly či informácie automaticky automaticky uloží serverom, ako je požiadavka na stránku odoslanú používateľa, dátum a čas podania žiadosti, k dátovým zariadením (napr. Model zariadenia), typ prehliadača, jazyk prehliadača, druh operačného systému, IP adresy a súbory cookie.

Záznamy sa ukladajú a ukladajú na servery.

Údaje uložené v protokoloch servera nie sú spojené s konkrétnymi osobami používajúcimi webovú stránku a nepoužívajú ich na identifikáciu používateľa.

protokoly serveri sú iba pomocný materiál použitý pre správu stranu, a ich obsah nie je prezradené nikomu okrem tých oprávnený ku správe servera.

Použitie profilovania

Nepoužívajte profilovanie, čo znamená, že vaše dáta nie sú spracované automaticky tak, aby ich správanie a osobné preferencie užívateľov.

Ciele a základ, na základe ktorých spracovávame vaše osobné údaje

Návštevnosťou našich portálov zhromažďujeme vaše údaje, ako napríklad adresu IP a údaje týkajúce sa súborov cookie a ďalších technológií. Spracovávame ich na nasledujúce účely v súlade s čl. 6 par. 1 f) GDPR (náš legitímny záujem):

Kto sme vaše údaje preniesli do

Zverujeme spracovanie vašich osobných údajov na:

Povolenia používateľa

Máte právo na prístup k ich osobným údajom, právo na opravu, vymazanie, ako aj právo obmedziť ich spracovanie / právo odmietnuť súhlas, právo na prenosnosť údajov, právo namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov. Máte právo odvolať sa na orgán dohľadu, ak je vo svojom názore, že spracovanie Vašich osobných údajov -. Poruší ustanovenia nariadenia EÚ GDPR

Obdobie uchovávania údajov

Osobné údaje uchovávame na dobu potrebnú na dosiahnutie cieľov, pre ktoré ste boli informovaní.

Obdobie uchovávania osobných údajov sa určí v súlade s platnými právnymi predpismi. Máte právo získať od nás informácie o pravdepodobnom trvaní uchovávania osobných údajov.

Dozorný orgán

V prípade pochybností alebo námietok týkajúcich sa spôsobu, akým spracovávame vaše údaje, odporúčame vám najskôr kontaktovať nás. V súvislosti so spracovaním osobných údajov administrátorom máte právo podať sťažnosť dozornému orgánu:

Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (GIODO)

ul. Stawki 2

00-193 Warszawa

Webová stránka: http://www.giodo.gov.pl/

Zmeny pravidiel ochrany osobných údajov

Administrátor portálu si vyhradzuje právo aktualizovať tieto pravidlá ochrany osobných údajov v oblasti práva. Aktuálna verzia Pravidiel ochrany osobných údajov je k dispozícii na webových stránkach https://studiumveurope.eu/terms/sk